Monday, February 28, 2011

Penat bah!! baik aku layan Mixer....

ohhh, ni la kucing ku yg suka tidur dengan bermacam gaya. namanya Mixer, nama urangputeh sikit, hehe. nak d jadikan cerita pasal picture ni, masa dia nak tidur ni, sebelah kerusi ni banyak sangat buku & barang, disebabkan kerusi ni penuh sangat, dia pun menempek tidur kat situ, isshhh. ko memang tak senonoh mixer!! tidur mengalahkan manusia!! tak ke sakit tidur macam tu, meh tidur kat pelukan tuanmu ni...

nanti efa post picture2 si Mixer ni tidur. betol!!! semuanya tak senonoh. ahahha


actually hari ni penat sangat!!! sampai tak sempat nak post apa2 kat blog.

*esok la efa blogwalking & singgah kat blog kawan2 ku ya. ari ni tak larat la, macam Mixer da malam ni, pemalas daaa... eheheh..


4 comments:

Redbloodsnow said...

ngegeh naaaaa juak mixer ktk ya. dahlah nama nya pun ngegeh...hehehe. geram mek faaaaaaa! gerammmmm! hehe

AmirFX said...

Mtk kmk jak mixer ya... Geram asa nak sekeh jak palaknya tdo kedak ya.. haha...

PutRee SeJiNjaNg said...

yah cute da jak meow ktk ya fa...;)

Amirrah Zawani said...

hahaha!! bergaya sungguh mixer tidor.. comelll :)

duit poket

Related Posts with Thumbnails