Friday, February 25, 2011

aku, dia & vintage

*click image teru ke contest*



kawan2 sekalian efa nak join contest lagi dari kamarukom. banyak betul dah join, tapi tak pernah nak menang, dah give up sekarang. tapi kebetulan lak kali ni, nak post picture vintage. senang je kan. so, apa tunggu lagi. tak menang pun tarak apa la. oleh kerana terperasan kena tag oleh mira, so terus join. ehehheh.


mari tengok picture efa yang ala da vintage ni
.
.
.
.
.
.
.
PICTURE 1:


Ni potret efa bersama parents efa. picture ambik masa hari raya. amacam ada ala2 vintage tak?? ehehehe, tengok la my dad punya kain pelikat. my dad lagi vintage kat sini. :D



PICTURE 2:

seriously picture ni adalah sangat mengada2 nya ok. ehehehhe. so AAK.. auww..
tak da la, efa suka picture ni sebab baju pun vintage kan. so sesuai dengan tema nya la :D


Tipulah join contest tak nak hadiah kan?? meh tengok sikit apa hadiah yang best sangat tue. Palaroid camera fujifilm instax mini - nie untuk nombor satu je tau, yang no 2 dan 3 dapat patung dari entry sebelum2 ni.


nak tag diaorang la: sherah, fida, eyla

7 comments:

Amirrah Zawani said...

haha!! kalo tak menang malas dah nk join kontest.. gud luck efa :)

AmirFX said...

Bapak ktk nang nampak vintagenya d sia.. haha.. Nway, gud luck untuk ktk...

nelly said...

Gud luck ..

kamarukom said...

hohohohoo~
mcm poster nur kasih gitu hahak..
tenkiu join ye! gudlak! ^^

Edy Zaidi said...

good luck yer...;)

Redbloodsnow said...

eee nicee! terer tak edit. pssttt vintagekan pic mek juak juh juhhhh. pat mek join contest tok wak...ceaaaaa, kak zie lok..hahah :D

PutRee SeJiNjaNg said...

gud luck dear..:)

duit poket

Related Posts with Thumbnails