Wednesday, February 23, 2011

Mula minat membaca

Semalam, efa teringin sangat nak cari buku ilmiah untuk menambahkan lagi ilmu di dada. Hehe. Yerla, semenjak dah habis study tahun lepas, dah tak ada nya rajin membaca ni. Selalu dok menghadap Internet je memanjang. Kalau tak muka buku, blog, tak pun tengok youtube. (bosan kan?? macam tak ada benda lain nak buat). So, dengan itu, hati ini tergerak nak beli sebuah buku ke dua buah buku, tapi bila sampai kat MPH Bookstore, Spring, rasa macam nak beli satu kedai je.

Yang tak best nya, duit je tak ada, so tak mampu la nak beli buku2 tu semua. tapi efa ada jumpa few buku yang menarik sangat.


Macam best je buku ni, tapi efa tak beli ni. eheheh

Suka tajuk buku ni, Offline dengan Syaitan.


Nak tahu buku apa yang efa beli. Tadaaa....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



*Amalkan budaya membaca ye kawan2. So apa buku terkini yang korang dah baca?


8 comments:

AmirFX said...

Mmmmm.. Buku apa dah kmk baca ooo? mmmmmm...

fLo said...

good....soh amir bc juak...hehehehe....

e F a said...

amir: nampak gilak lamak dah sik baca buku.. ehehhe

e F a said...

flo: lak mek nyuruh minjam jak.. sehari rm1.. ehehe

PutRee SeJiNjaNg said...

mmm gud2 hehhe...kmk gago baca novel jak kinek tok fa...huhu..

Redbloodsnow said...

PSSTTT...NOVEL TRILOGI LAKSAMANA SUNAN YG TERBARU ADA X OW? ERRR TAUK NDAK KA KTK SAL NOVEL YA..HAHA :d

e F a said...

tilla: bgus la ya...kmk novel sik bp gilak.. ehehe

e F a said...

kzie: sik tauk kmk.. kmk sik bca novel..eheheh

duit poket

Related Posts with Thumbnails