Friday, February 25, 2011

Jom Pergi Hollywood

*boleh click image kalau nak terus ke contest*

Korang teringin tak?? nak pergi Hollywood tengok AMERICAN IDOL SEASON 10 LIVE!!!
FORD akan bantu anda menjadi impian anda satu kenyataan. wow. menakjubkan.
apa kata join contest ni, manalah tau kot2 tuah korang kann?? Mungkin korang dah banyak sangat join contest, tak pernah menang lagii.. try dulu, mana tau kann..


Contest Name
Contest Duration
14 Feb 2011 – 31 Mar 2011


Sebelum tamat tempoh contest, baik cepat2 join. Teruja!!!
Nak tahu lebih lanjut pasal terms & condition, boleh klik kat sini




Meh tengok hadiah2 untuk pemenang2:

5 Trip X ke Hollywood untuk menonton American Idol Season 10 persembahan liveSemi-Final. Setiap pemenang
berhak untuk: -
(i) ONE invite to watch American Idol Season 10 Semi-Final live show,
(ii) ONE return trip economy class air ticket,
(iii) 5D 4N Hotel accommodation in Los Angeles, and
(iv) Airport/hotel transfer in Los Angeles,

Any other costs and expenses incurred, not stipulated in above item (i) to (iv) shall be borne by
winner himself/herself

Consolation Prizes
2nd prize: 5 X iPhone 4 16GB
3rd prize: 10 X iPad 16GB WIFI
Consolation: 15 X iPod nano 8G


Kalau dapat no 2 ke no 3 pun dah ok. Nak2!!!! so, apa tunggu lagi, meh join Experience Fiesta, Experience Hollywood Contest 2011



***Kalau korang menang tu, jangan lupa efa tau!!!


6 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best ehhh...mun xpat g hollywood..dapay iphone 4 pun kira ok bah..hehheh

miss Fida said...

semoga berjaya efa..mun ktk pergi hollywood beli ole2 k mek org k...ehehe

Redbloodsnow said...

HAAA..BOK MEK TERINGIN YG MEK LOM GIK POLAH SOCIAL SHARING YG TOK..XDA IDEA..HUHU

e F a said...

tilla: ya la tek, at least dpt iPhone pun jadi la nak oo.. :D

e F a said...

fida: yah, doa2 jak menang lok.. ney tauk nk.. ehehhe

e F a said...

kzie: kmk pun baruk perah otak mikir idea molah tok.. :)

duit poket

Related Posts with Thumbnails