Sunday, February 13, 2011

“tangan bertuah cik nico!"





Rasa-rasanya dah lama efa tak join contest kan kan kan? so, kali ni telah di tag oleh cik inang kita, jadi efa pun meneruskan perjuangan ini (chewahh~).
dah nama pun tangan bertuah kan, so kira ikut nasib la ye. tak kisah la menang or kalah.



dah nama pun contest, mesti lah ada yang meletakkan syarat2.

1 : buat tajuk entri "tangan bertuah cik nico!"

2: kena letak banner macam yang efa buat kat atas tu dan kenalah link kat blog empunya contest nie= ciknico

3: paling penting nak hebohkan satu dunia. eh, tak da la, mengarut je efa ni. nak kena sebarkan rakan-rakan, saudara mara, adik beradik kita. bukan lagiiii. jemput kengkawan kita join contest ni la. mana tau leh kongsi kongsi kan..

4: haruslah mengetag-tag kawan-kawan blogger sekalian. yang tak ada blog tue, tak dapat la efa nak nolong~

5: paling last, kira paling wajib la ni!!! hendaklah follow blog cik nico (empunya contest ni la)

6: hadiah tu efa tak pasti apa~ kena tunggu cik nico umumkan kot. tapi seperti yang dimaklumkan. hadiah mestila menarik tertarik tarik kan kan kan??



dan siapa yang bertuah kena tag tue? jeng jeng jeng....


kalau korang tak kena tag pun boleh jugak nak join tau.. boleh ke blog cik nico


9 comments:

Putera Helmei said...

orait..tq.. zul akn buat... tq efa..

AmirFX said...

Aaa.. Gud luck untuk kontes ya...

E.d.Y said...

good luck yer..:)

e F a said...

zul: terima kasih... jan lupa join

e F a said...

amirFX: thank u tau

e F a said...

Edy: thnx byk2~~ :D

Redbloodsnow said...

oooo soh mek join kontest duhal. hehehe. insya'ALLAH akan join dear. mek tok pemalassss gilak² nk join kontest..tp nk menang. hahahahaha :D

gud luck dear :)

e F a said...

zie: ya la tek zie... :)
join la ah.. ney tauk untung ktk mng tek...

Amirrah Zawani said...

insya Allah nti mirra join..
tp tangan mira selalu tak bertuah.. =_=

duit poket

Related Posts with Thumbnails