Saturday, February 26, 2011

Bila boring, YouTube le jawabnya.

Pada sesiapa yang salu tengok YouTube mesti kenal dorang ni kan?? MatLuthfi, AnwarHadi dan Maria Elena Zarul (nama penuh lagi tau). Dorang ada kelebihan, video dorang super duper cool. Efa nak sharing la ngan korang semua, efa memang suka tengok vlog2 ni, mana la tau, korang boring2, boleh la tengok gak..



Mat Luthfi....Eh, efa rasa kes geng2 salu terjadi kot. hurm, well yeah, kita berhak dengan sapa kita nak berkawan kan??
Best sangat2.. kalau Mat Luthfi & Anwar Hadi bergabung mesti super duper gempak la. Kalau tengok last2 tu, anwad hadi ke anwar hadi?? ehehe.. bila anwar hadi datang, background music pun lagu hujan. Dengan loghat kedah dia. :P



ini pulak Anwar Hadi, dua2 saling promote. i like. About cerita khurafat tu, hurm, efa dah tengok dua kali kot. efa rasa banyak gak yang tak puas hati pasal filem ni, tapi heyy, filem ni dapat kutipan yang paling tinggi kot. Efa puas hati tengok. korang rasa??



Maria Elena Zarul, suka gak vlog2 dia, super duper cool. Pasal Karaoke ni, well, efa kadang2 suka gak pergi karaoke, perasan sora sedap pun ada.. ahahah. tapi bagi efa, karaoke nie tempat melepaskan tension je. tak ade la perasan nak jadi artis pulak. sora tak sedap tak ape, janji dapat jerit2. so, korang jangan la pergi karaoke dengan efa ye. ehehe


**Jangan lupa tengok tau, boleh ketawa2 sendiri dibuatnya. ehehe..


4 comments:

AmirFX said...

Apa gik.. Polah la vlog ktk mpun gik...

Edy Zaidi said...

semua org nak buat video skrg...

Redbloodsnow said...

dua org ya mek lom pnah gi diat salah segek video cdak. tggu mek free lak mek diat.

tp yg anwar ya...nang best video nya ow. mek suka cara ngan speaking. power! geram mek nk speaking gya koh. coz mek speaking kdk cara cina..hahaha.

PutRee SeJiNjaNg said...

video nok cikgu ya lawak gilak fa owh..pahal lah nya molah dirik nya gya gilak..lawak bah

duit poket

Related Posts with Thumbnails