Saturday, October 22, 2011

Sweet AMYhunybuny's Birthday Celebration!

Tanggal 14.10.2011 adalah hari ulang tahun my bestie, Amy! yang keberapa dah agaknya ye~ apa2 pun, nak wish lagi sekali la kat dia (i think dah banyak kali dah wish kat Amy) tak kisah lah berapa kali kita nak wish untuk seseorang, janji semuanya datang dari hati ikhlas seorang teman. betul tak? chewah!

"Amy, maksih la for being my sweet ever like cotton candy friend! even though, kita bok kenal like .....errr (kamek sik tauk bok berapa lamak) yeay, like seriously macam dah lamak kenal ngan kitak eh. and kitak pun macam dah lamak kenal ngan kamek nak nak nak?? << u better say yess! ahahaha. yala, kenal pun giya2 jak, nang kenal thru virtual, macam kitak "like" me and i "like" u jak di muka buku. kamek harap dan mendoakan kitak mencapai kehendak dan kemahuan kitak (sik kisah la apa2, janji kitak bahagia, yeah!) terutama get married la, passed in your exam/study with flying colors  (memang patut pun) dan being my friend like forever ever! thanks again!!"

--ucapan dalam bahasa sarawak, ehehehe. yang tak paham, sila cari kawan2 ke, saudara mara ke yang paham bahasa sarawak dan suh dorang translate, k. lalalala. 



jom tengok pictures2 Sweet Amy masa Birthday Dinner Celebration, walaupun secara kecil2n, tapi memang FUN FUN FUN!  u'ols can see from our faces maaaa... 


super love this picture! hadiah cute, orang nya pun cute habisss...

my lil' handmade birthday card, very the last minute touch. sepenuh perasaan kamek nulis ayat2 ya amy. *lol

banyak dapat hadiah eh~ muka senyum lebar sampei telinga.  :D

caesar salad "make-it-yourself", huh~ 

pepperoni pizza. sikit ada jak pepperoni, sik puas rasanya..

sorry amy, mek sik sempat mok polah kek, so kmk beli jak, kay~ later ada masa terluang kamek polah kay..


muka ada happy, saya suka~ 

best friend forever!!! ehehehe

potong kek! potong kek! padahal tak sabar nak makan

mata bertentang mata. chewah~ romantik laaa kitak duakkkk.. auwww

senyum nampak gigi please~ gah! dolah nutup gigi lok!

curi gambar amy. ehehe. tok jak ada picture kita berempat. lalalala.. lovin' it.

p/s: rasanya dalam entry kali ni, efa mostly guna bahasa sarawak. well, too proud la jadi sarawakian. harap2 korang paham eh. ehehe. oh ye, Happy Birthday to Amy again & again! celebrate kecil-kecilan pun best apa! akhir sekali thank you for dolah, sebab belanja kami makan malam tu (huh! menyesal tak order banyak2. ngee~) 

7 comments:

Umie Artoqiemie said...

memang kawan kau jenis sepet2 semua ke? cumilll.. hehe. hbd kat dia k? :)

amyhunybuny said...

and i have not enough gratitude to express my thankyouness to you. hee. i had soo much fun dear~ ur the best friend that a person could ever hope for. yes it is very weird we have not known that long. we just "click" together. that what matters.the trust i confide in you and the times we shared.are not comparable to others.what matters is i care for u n u care for me as a friend.if one day (god forbid) that we went our own ways.i will always cherished you. and i want you to know that, even if we are not contacting as much as we did before or seeing each other before,i will always pray to ALLAH swt the best for you and for your well being. :') am soo glad dear! masyaAllah! its expressible how i feel. :) thank you Allah for bringing such a good friend as ALIFAH in my life.

lots of love,
amy

e F a said...

Umie Artoqiemie: sepet tapi comel kan?? ehehheeh. nanti saya sampaikan sama dia..

e F a said...

amyhunybuny: Umie Artoqiemie madah hbu.. ahahah..

u almost almost almost welcome dear. i want to thank Allah because i met someone that really2 understand me from inside to outside. yeay...the best thing is u r one of my best best buddy, no wonder la nak.. lalalala...

thank u too for sweet comment there dear!!

love u so muchsss... peluk2 lok!!!

AmirFX said...

Dah ada org tegur mata sepet.. haha.. Nway, gambar nampak gigi ya kacak... Manis bah senyuman ya...

Redbloodsnow said...

comel na juak si besday girl ya :) hepi bday utk nya :)

CHU MAJORFLAVA said...

aie..cyes kck gbr...oldies & vintage loike!!

duit poket

Related Posts with Thumbnails