Wednesday, September 28, 2011

Eid Ul Fitr 1432

Assalamualaikum dan hai2 semua!!! Dah lama kiranya efa tak update blog kan. Sebulan, dua bulan?? ahahaha. Macam dah banyak gila habuk, usang gila dah kan kan kan. Blogger2 lain dah kelihatan cun melecun, top dan meletopp bagai. Loyal reader efa pun dah blah kot ke blog lain. Al-maklumlah, efa dah tak aktif. Dan sekarang efa akan cuba mengAKTIFkan kembali blog ni. Chewah chewahhh. Ko ingat ni hape!! 

So, kiranya dah nak d hujung Syawal dah kan?? Efa sempat lagi la ni kan nak ucap SELAMAT HARI RAYA! ngeee, memang dah terlambat nok!! ahaha. tak kisah, janji hati ikhlas, jujur, murah hati, semualahhh. 

Mesti korang rindu nak tengok picture2 efa yang super duper banyak dan lawa2 masa Raya kan kan kan?? (perasan! tak ada sapa nak tengok picture engkoo!!!) peduli la orang nak kata apa, ni blog kita punya. Emo pulaks aku. Well, meh kongsi sikit2 picture. Sikit je tau.. 



 Ni ala2 gaya nak ziarah raya la konon!! 




 Me with Amy & Mimi, kebetulan baju ala2 Jubah tahun ni.




 Paling best dapat ziarah rumah JEZMINE ZAIDAN (owner OBB STORE)




 With Rudzie, Syafik, Amy & Ardy. 




 Open house d rumah my ex-classmate, Azhani.




Open house rumah Malissa, rakan pembaca berita kami, that cute lady in pink.




 Inilah sebilangan my ex-classmate. aksi skema habis!! 




 Naaa.... the best picture ever (i think), dorang sangat best!!! 




Banyak pictures kitaorang masa raya!! we really had a good times together, laughing, sharing, and much more, such a wonderful raya for me. 




Efa nak ucapkan terima kasih kat kawan2 yang datang ziarah teratak buruk efa masa hari Raya yang lepas, maaf kiranya efa tak sempat ke rumah korang ye~ banyak sangat rumah nak pergi masa raya dan undangan open house pulak, ngeee.. alasan lapuk!! Efa juga ingin meminta maaf kepada sapa2 sekiranya efa ada buat salah dan silap, salah faham, tersinggung dengan sikap efa, termakan minum (harap halalkan lah yeee), efa manusia biasa, tak lari dari membuat salah dan silap, insyaAllah di masa hadapan kita baiki apa yang kurang. peace yaw!!



**Sesungguhnya di bulan yang mulia, baiklah kita saling bermaaf-maafan, kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi... opppss, iklan melodi kejap.. ahak! 

6 comments:

amyhunybuny said...

oit! i love love love ur blog!! slalu2 lah update k dudettes :)

AmirFX said...

Camat Ari Raya Efa... Ritok last nak?! haha.. Nway, meriah jak takrang gambar rami2 kedak ya...

CHU MAJORFLAVA said...

AIE..BEST!!ADA JEZMINE!!ADA POLAROID JUAK.I LOIKE!!

CHU MAJORFLAVA said...

AIE..BEST!!ADA JEZMINE!!ADA POLAROID JUAK.I LOIKE!!

Redbloodsnow said...

EEEE..kacak li jak pic 2nd last ya. nang best lah pic ya dear. jeles mek nengok..hehe

mrs. daydeck said...

wah ada jezmine! kitak beraya cney efa? selamat hari raya oiii.. ;)

duit poket

Related Posts with Thumbnails