Thursday, February 24, 2011

Frust sangat!!!!



Efa frust sangat!!! alahai, bukan furst bercinta ye. Frust bercinta dah tak ada lagi daaa~ Ada dua benda buat efa frust. Pertama, Memory Card hilang???? Jenuh bawa kesini kesana, tapi memory card camera tak ada.
.
.
.
.
V



Tengok tu, -E-, means empty, tak ada memory card. Tak dapat ambik picture ngada2. ahahaha

nampak tak muka frust gilaaaa~ nasib baik ada kamera sony.



Patut la tak ada, tertinggal kat my lappy di rumah. nasib baik tak hilang. tue la, bila dah transfer picture, cepat2 la simpan balik kat dalam kamera.


Rasa2 nya semua orang dah makan "Ring of Fortune" Pizza dari Pizza Hut kan? Efa baru je ada kesempatan tau. Dari 21 January hari tu lagi dah kuar. Kepada sesiapa yang belum try lagi, baik cepat2 sebab promosi sampai 3 Mac ni je.

Price Ring of Fortune Pizza ni, kalau regular RM27.90, dan kalau ambik large RM36.90. Beli combo meals boleh dapat sekali dengan soup-of-the-day, garlic bread stick dan 7-Up Revive.

Komen sikit: eheheh, rasa pizza la!!! ok je kot, tapi tak puas hati kenapa tak sama macam dalam picture tue?? my soup = sejukkkkkk~ ape nii?? bukan ke kena serve soup dalam keadaan warm, panas!! biarlah lecur lidah, tak kira2.. hampeh. frust ngan soup yang dihidangkan. Environment Pizza Hut restaurant teruk habissss.... aiyo, sedih2. kotor la. tapi tak pe, dah smpi, so makan je la..:D


Tengok tu, pucat color dia..nasib baik la rasanya boleh tahan gak. kalau tak, rasa rugi pun ada gak.


Muka excited nak makan dah... nyumm2....


lihatlah, betapa tak berselera tengok bread stick tue.


rasa2nya sebelum nie, pernah kot pizza hut tak ada parmesan cheese ni, tapi dah ada balikk.. bagusla kalau cam tu...


*click pizza hut image*

*kepada sesiapa yang belum try tu, cepat2 la pergi makan nanti tak sempat nak rasa.. :D
nak tengok offer yang PIZZA HUT meh tengok SINI. korang mesti tidak percaya..



10 comments:

AmirFX said...

Kmk lom gik cuba pizza ya... Mok carik lah kelak...

e F a said...

amir: iboh lupak ya, takut habis promotion nya kelak

verrykusral said...

hay, blog yang bagus..! d^_^b

PutRee SeJiNjaNg said...

kmk lom gik try pizza ya fa...lalu ingin mek ngr...hihihi..

miss Fida said...

pizza hut ney ya fa?

Redbloodsnow said...

SOUP YA NYURUH MEK MELIOR, EFA. YG LAIN X NYUROH GILAK..HEHE :P

e F a said...

verrykusral: Terima kasihhh :)

e F a said...

tilla: try la kelak, ehehe.. boleh tahan juak rasanya

e F a said...

fida: pizza hut kat spring.. (ndak alah2 kmk tok pegi spring oo) ehehe

e F a said...

kzie: sup pizza hut nyaman oo, tapi masa kmk mkn sia ria, sup nya sejuk.. sik best alu jak

duit poket

Related Posts with Thumbnails