Tuesday, March 1, 2011

Terasa rindu pulak

Efa ari nie terasa rindu sangat kat satu tempat ni ha, yerlah, walaupun jarang pegi sana, tapi efa rasa enjoy sangat. Nak tau tak kat mana?? cuba teka??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



IKEA!!!!
(ceh, apa je ada kat situ??)
Efa rindu western food yang ada kat Ikea Restaurant (but more to food court I think) Ikea bukan je jual furniture, aksesori, linen dan banyak lagi, tapi makanan yang dijual memang puas hati, harga pun boleh tahan, tak ada la mahal sangat pun. Rugi la siapa2 yang tak pernah rasakan? hehe



Macam budak2 nak suap2. eheheheh. alololorhhh, meh efa suapkan. bagi fries je la, yang meatball saya punya tau. Jangan curi2 saya punya.


Selera saya memang tinggi!! lagi2 dengan western food tau. Kelihatan saya sangat tamak di situ. warghhh.. tapi, alhamdulillah habis.


Muffin, boleh lawan dengan muffin Kenny's tau! Siapa suka muffin Kenny's?? angkat kaki sekarang. (aku terangkat kaki juga sekarang!! :P)


Daim Cake!!!!!! Memang best. Nak lagi meleleh, efa gitau la, ni dari Daim crunchy butter almond bar covered in milk chocolate!!! auwww... sodappppp



Sweedish Meatball (10 pcs). Nie antara yang terfemes la kat sini. waaa....rinduuuu nak makan meatball Ikea, sedap sehingga menjilat jari. Bila boleh makan meatball ni?? harap2 masa konvo nanti efa sempat singgah Ikea lagi. Ingat nak try buat sendiri je nanti. Recipe dah ada daa ni :)))


** wewitt. korang terliur tak?? ahahah. efa rindu sangat nak g Ikea, tangkap2
gambar, berangan nak bilik macam tu, ada perabot yang mewah2 kononnya,
berlakon ala2 bergambar dalam kitchen,kat dalam bilik la, ahahha. Siapa
yang pergi Ikea tak pernah rasa macam tu, memang tipu la. :D

** nanti efa cari balik picture efa kat Ikea. Nak sharing & caring kat korang
semua gak la. :)


6 comments:

Redbloodsnow said...

eee nyaman² jak makanan ditayangnya koh. tengngok kmk nengok..hehe

AmirFX said...

Kmk sik pernah g sia gik.. Mungkin tahun depan kmk agak sia...

Amirrah Zawani said...

penah makan meatball n daim kek ikea sekali je.. best pg ikea sbb dalam dia cantik sgt kan.. berangan je nak rumah mcm tu jugak.. haha!! :)

PutRee SeJiNjaNg said...

kmk blom penah pegi sia & makan kat sia gik fa..jakun kali jak owh..huhuhu

Fina Fento said...

Langkawi takde IKEA :(

Fina Fento said...

Cokelat Daim ade lah :D

Cara saya cuci keyboard

duit poket

Related Posts with Thumbnails