Monday, March 14, 2011

Masa untuk holiday

Halluuuuuu. efa minta maaf sebab dah lama tak update dan tak ada blogwalking kebelakangan ini. Efa sedang menikmati cuti yang agak la panjang. Sekarang pun tengah curi masa yang ada. Hehehe. Dah lama efa tak pergi melancong tau, rasa macam janggal pulak. Tapi tadi dah borong banyak sangat barang, hadoiii, habis duit la, macam dah lari dari budget.

Esok lusa efa update picture untuk sharing sharing kat sini. Dan esok lusa jugak la poket ni semakin kering dan kering. arghhhh.


**Hari tue efa ada pergi lagi kat waterfront, tak sabar nak bagi korang tengok apa yg efa dh tembak. eheheh..

6 comments:

AmirFX said...

Shopping ehhh.. Ole2 untuk kmk ada ka? haha...

Redbloodsnow said...

ooo patut lah lembap bebenor nya nk update blog nya tok. duhal gik in mode holiday...hahaha.

xpa yunk, kelak² jak ktk khatam blog kak zie..hikss

e F a said...

amir: insyaAllah ada, lak mek berik ole2.. :)

kakzie: yala, kmk curi ms mek jak tok.. lom apat mok update... blog ktk pun kmk sik smpt jenguk... balit lak, abis mek khatam blog ktk kakzie

fLo said...

happy holiday! will wait 4 ur holiday update...mesti best nk...=p

Amirrah Zawani said...

wahhh bestla p holidayy :D

ztie said...

apa rami org holiday tok.. best ada jak lokk.. huohohuho

duit poket

Related Posts with Thumbnails