Thursday, March 3, 2011

Apple dah kuar iPad 2

2 Mac, semalam la kiranya, Apple dah kuarkan iPad 2. Baru je nak usha2 iPad 1 (ada ke 1 nie, huhu). Paling best iPad 2 nie ada cover lak tue, macam2 pilihan warna yang ada, sampai tergoda dah efa tengok. pssstt..Kak zie ada kaler merah ya, sik teringin ka? ehehhe. Meh skodeng kaler yang ada...



Sebelah kiri semua dari Polyurethane cover (efa pun tak tahu la jenis apa) dan yang sebelah kanan semua dari Leather cover. Terpikat kaler pink dan merah tu. Siapa yang boleh belikan untuk efa?? ehehhe





Tengok, efa siap main fold2 cover iPad 2, eheheh, terasa teruja gak, iPad 2 banyak kelebihan nya dari yang sebelum ni. Banyak kelebihan, harga pun makin MAHALLLL. Argh, kalau sesiapa nak sedekahkan efa iPad 2, efa sudi menerimanya. :P

Nak tengok sendiri boleh pergi ke website Apple


*Bila la dapat merasa iPad 2 ni? Teruja dah efa ni haaa.


7 comments:

Dakjaat said...

efa, saya teruja dengan header anda. :D suatu kelainan yang tiada pada blogger lain. jangan tukar tau? :) heee!

ipad 2 mmg best.. tetapi mende2 lipat tu takde dijual sekali rasanya... harga lebih kurang dalam RM2500 + cost shipping. Mesti seronok guna Ipad 2 ni ... tak sabar la jugak nak merasa!!! NAK KASI MEMBER YG DOK BANGGA GUNA IPAD first version tu TERBELIAK MATA!!! hahahaha!

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

PutRee SeJiNjaNg said...

yalah fa..bila lah nak memiliki ipad tok owh..huhu


pssttt ktk kirim beli roti ya juak tek nak?? orite..insyaallah lak mek beli k..:)

AmirFX said...

I pad u pad.. Paddington Bear.. Macam2 dah nektok.. Semua ada...

e F a said...

Dakjaat: terima kasih banyak2, mak sih juak sbb sudi singgah sitok.. eheheh

kmk pun nk kumpul duit beli iPad 2.. mun ada rezeki la.. :D

e F a said...

k tilla: teringin juak rasa berisik iPad tok.. huhuhu...

** psst, mun sik myusahkan la.. ehehhe..

e F a said...

amir: aok ooo.. macam2 jak ada.. lepas tok sik tauk apa lagik yg kuar...

labulabi said...

dolok da terasa nak beli i pad,tapi bila tangga reganya alu x terkata.hehehe.

duit poket

Related Posts with Thumbnails