Saturday, August 21, 2010

tasik mode

pemandangan yang baru di explore oleh efa dan rakan2 efa. efa sangat terpegun dengan tasik buatan manusia ini. keluasan yang tak terkata. ((opps, efa lupa lak nak ambik picture tasik ni))
dah masuk semester terakhir baru tau ada kewujudan tasik ini. perh.

terkejut sampai melompat keriangan kami melihat kebesaran tasik itu .
sampai menjerit2 nama masing2. bergema2 macam di atas bukit yang tinggi.
tempat yang indah ini, seperti kami tidak mahu untuk meninggalkan universitas yang tercinta. efa berharap keindahan alam di sini sentiasa berkekalan. huhuhhu.
((perlukah aku nak beritahu semua ini))



perjalanan ke tasik yang cantek itu. semua tersengih2 walaupun kepanasan dek sinaran matahari.


perlukah aku berkata: "oh udara di sini sangat nyaman"



well, korang boleh tengok kebesaran dan keluasan tasik itu yang menjadi latar kebelakangan kami yaaa...


**pelik betul bahasa dalam entri kali ini. kenapa mengapa pun efa tak tahu. :P


1 comment:

E.d.Y said...

xberapa clear la gambar tasik tu..terlindung dgn gadis2 cantik pulak..hehe

duit poket

Related Posts with Thumbnails