Sunday, August 29, 2010

habiskan duit untuk raya!!

Korang dah pegi shopping raya tak? tinggal lagi 2 minggu lagi kita nak menyambut hari raya nie haa... efa rasa tahun nie, efa dah kurangkan budget untuk shopping raya. tak tau la, mcm tak ada mood lak. tapi dalam hati macam2 benda nak beli. dah rabun mata nak pilih yang mana satu. at last, tak beli pa2. huishhhh..

few days ari tue, efa ngan kengkawan pegi jejalan kat sunway. sambil meninjau2 sekelilling. ramai giler orang. semua shopping raya. efa balik dengan tangan kosong. sapa2 nak temankan efa shopping raya? tolong pilih sekali la ye. ehehhe.

pusing kiri, pusing kanan, nak beli mana pun tak tau. keluar masuk, hampeh, tak dapat pa2 pun. sangat sedih.

duk pegi window shopping, jan lupa singgah solat jap.


tema tahun nie ape ye?? cantek tak? nak beli ke tak? belek2 je.

dah penat2 jalan, istirehat jap, terima kasih ogawa~
nak beli tak mampu, so kita try je la ye.

efa dah tak sabar nak balik kampung, walaupun efa tak naik ketapi. ehehhe...


*hari tue, efa tak berjaya menghabiskan duit. sebab lupa nak g ambik duit. ahaks..


3 comments:

E.d.Y said...

amboi..shopping tempat org2 kaya...shopping kat jalan tar je..murah2...

e F a said...

nak shopping kat jalan tar, tapi jauh sgt da~~

Amirrah Zawani said...

nanti balik shopping kat sarawak la.. hehe!!!

duit poket

Related Posts with Thumbnails