Wednesday, August 25, 2010

tasik mode ver 2

oleh kerana terlalu obsessed sangat ngan tasik puncak alam. (perlu ke??) efa ngan kawan2 efa mai lagi nak ambik picture. tapi masih tak puas. (tak puas sebab "baby nikon" tak ada). tapi kali nie efa pastikan keluasan tasik ini dapat diteliti dengan seluas pandang. huhuhu.


alangkah tenangnya melihat pemandangan kat sini. (walaupun panas terik. huhuhu)
selamat menjamu mata anda dengan picture kami yang tak seberapa nak indah ini.



perlukah bentuk mulut sebegitu yee...



Layan mood lebih kat sini.


jom terjun!!



yang berbaju kurung orange tue, 1st time mai sini. kitaorang datang sini pun di sebabkan menunai hajat dia. huhuhuh


keindahan tasik.. indah tak indah.. bangga bebs. korang ada?? bluekkk...:P

3 comments:

E.d.Y said...

gambar 2nd tu leh jadi poster filem dah..haha

e F a said...

hahaha...cover album jeee...

E.d.Y said...

tajuk album tu, hatiku ibarat tasik...hehe

duit poket

Related Posts with Thumbnails