Sunday, August 15, 2010

PoLka DoT

Oleh kerana ke'busy'an efa, baru dapat nak update my blog. (bz ngan stdy, bz ngan assignment, bz ngan online. ahahah...iye2 aje je kan).

Sepatutnya hari jumaat yang lepas kitaorang ada sesi bergambar kelas, tapi di atas cameraman tak datang, terpaksa di cancel ke minggu hadapan. (kitaorang dah excited dah nak bergambar ni, tapi nak wat cam na kan..hurm, so, kitaorang adakan sesi bergambar antara kami..itupun jadi la)

tema kami adalah polka dot, tak kisah la, polka dot bosarr ke, polka dot kecik..
janji semua nampak comey..ehehhe..efa rasa, efa la di antara yang paling suka tema kali tue, polka dot, sebab dah menjadi feberet efa katakan.ahaks.

so, jom sekodeng picture kami hari tue...:))

Ni lah housemate efa sekarang...:)))


click2...thanx to amrah..






dalam DK...nasib baik ada tempat duduk...huhuhu....







1 comment:

E.d.Y said...

alolo...comey2 semua..huhu

duit poket

Related Posts with Thumbnails