Saturday, June 25, 2011

THE STREET MARKET KUCHING

*click image* untuk maklumat lanjut



Rasa macam dah terlambat nak invite korang korang sekalian..huh! ni sebab busy memanjang buat preparation untuk jualan..... 

Bagi mereka yang ada d sekitar Kuching pada 25 June & 26 June, anda dijemput singgah d booth kami. Macam2 ada!!!!! 

Gabungan antara BEAUTY DASHOUSE & LILY OF THE VALLEY, terdapat pelbagai koleksi seperti aksesori, handbag, vintage dresses, brand new apparel, preloved item and much2 moreee!!!!

The best thing is... booth kami akan mengadakan LUCKY DRAW khas buat pelanggan kami pada hari jualan nanti....tapi lucky draw ni limited tau!! So, be our early bird customer.... who knows, u will get special price from us.. *wink*


jumpaaaa ada di sanaaaaa!!!!!!


*click image* untuk maklumat lanjut




** lama dah tak update, sorry la sebab lambat share ni ngan korang!!!


2 comments:

fLo said...

kmk xda d kuch...haiyok! kenak mek blt ria xda pa2 event hooo.....huhuhuhu

CHU MAJORFLAVA said...

whuaaa..terlepas...

duit poket

Related Posts with Thumbnails