Wednesday, June 15, 2011

Demam Sesame Street

Awal pagi nak subuh ni, tiba2 terasa rindu pulak ngan my favorite tv show masa childhood! It's SESAME STREET!! (one of my Favorite everrrrr until now!!) beside watching Looney Tunes, Disney, Cartoon Network, Doraemon, Power Rangers, Barney & much more (banyak sangat tak larat nak senaraikan semua- what else u all???). nampak sangat time kecik2 dulu efa suka tengok kartun. Seriously, budak kecik mana tak minat tengok kartun sekarang?? tell me tell me. 



Well. well. well. After watching this songs, memang buat efa rindu masa kecik2 dulu tengok tv sorang2! waaaa, so kesian kan? Disebabkan adik beradik efa memang sikit, lagi2 jarak umur jauh sangat (macam lah efa ada adik beradik ramai sangat, ehehhe). So efa akan bertemankan tv ngan arwah atuk & nenek efa je dirumah. Harapkan sepupu datang umah efa kalau nak bermain, kalau dorang tak mai, alamat main sorang2 la.


Malas nak celoteh panjang, ni haaaaa ELMO yang super duper CUTE!!!  


A SONG ABOUT ELMO





 & ELMO'S SONG !!!





P/S: KORANG KORANG KORANG> what's ur favorite cartoon shows??? tapi time kecik la, bukan sekarang tau.. kira masa korang masih berhingus lagi.. ahahhaha...FOR ME, semua kartun efa minat... THE MOST FAVORITE> SESAME STREETTTTTT.... 

6 comments:

al_hakim said...

huu..tak layan cite2 mcm ni cos tak paham..tp kalau pagi2 tu cite ni je la ada..terpaksa la jugak...=P

KAMIHIDUP said...

elmo!!!

wa khairul onggon said...

Teringat time kecik2 dulu hehehe.. Favourite tu.. Siap duk depan tv tunggu... :)

AmirFX said...

Faveret kartun show? Thundercats, Saber Rider, G.I. Joe, Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtle... Banyak gik lah.. haha...

Redbloodsnow said...

fav show mek time mek kecik2 dolok tok koh..sasame street..hehe. semua adik bradik berkumpul dpn tv terngangak diat cita tok...HAHA

CHU MAJORFLAVA said...

MEK SUKA ELMO...CUTE!!!

duit poket

Related Posts with Thumbnails