Sunday, June 5, 2011

Pengilan

Dah lamak sik pengilan eh!! yah, alu kelaka sarawak. Kan dah cakap sarawak nie ha, kepada yang tak faham, paham2 sendiri je la. Kepada yang nak kawen ke, tunang ke, jangan lupa jemput efa, lagi2 yang duk area kuching. ahahha. lamaakk dah kamek tok sik g pengilan. ngeee.. 


dan dah lama tak update blog ngan blogwalking. haduiiii apa mau jadi maaa.


kepada sesiapa yang tak faham apa maksudnya pengilan tue, maksudnya ialah kenduri. 




 


The simple version efa pergi kenduri. baju kebaya dari peninggalan nenek jugak menjadi pilihan hati ku. Sekian untuk Hupdate ari ini.



7 comments:

AmirFX said...

Wasehhh.. Kacak baju kurung pakei ktk ya...

KAMIHIDUP said...

pengilan tu kenduri? baru tahu, dapat tambah kosa kata dan tatabahasa KAMI. :)

fLo said...

mek suka pink skirt ktk....santek.......walla mok sigek..hehehee..=p

CHU MAJORFLAVA said...

nice picha!!

man said...

memang byk... musim cuti sekolah.

eyana ~_* said...

mmg unik n best g kenduri kat srwk..=)

Redbloodsnow said...

yobiii..sweet da jak nya in dress kaler pink ya. alu jd teringin mek nk cantik² gya juak, fa...hehe

duit poket

Related Posts with Thumbnails