Monday, July 4, 2011

POLKA DOT oh POLKA DOT



Almost more than 1 week dah tak update any story mory to all my readers kan kan? windu tak windu tak? (huh!! ada ke yang nak rindu, tinggal jejak pun tak ada). Nak kata efa busy, tak la jugak, tapi lately macam tabiat manusia yang malas tu menjelma dan menghantui (apa punya ayat, aku pun tak paham)

Ada tengok picture di atas???? itu adalah originally homemade apam polka dot dari efa dan mimie. kitaorang sekarang tengah plan nak buka tempahan untuk bulan puasa dan hari raya~ apa2 perkembangan efa akan post kat my blog ni dari harga, size dan sebagainya, okay. bagi rakan2 d kuching yang maok merasa sample apam tok, kmk akan berik ngan kitakorang. sapa2 buat tempahan awal akan mendapat diskaun tek konok~ ada juak giya tek nak. 



P/s: Apa2 pun, efa nak mintak tolong korang vote anak sepupu efa>> pineaplle concerts dan cari submitted by Ahmad Adib bin Azman. Pemenang Contest akan menang backstage pass & guitar sign by Incubus. Vote sampai 15 July ni tau. So cepat2 vote. kepada yang nak join contest ni ada peluang lagi. cepat sebelum terlambat okayyyy

9 comments:

Taufan Bin Ribut said...

tetibe je saye lapa..#okbai


Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

fLo said...

cute apam polka dots!! hehehehe...camne la plh apam pnde polka dots kedak ya hoo....cute...

tASTy p0p said...

orite bebeh!!! Dynomite!!!

KAMIHIDUP said...

cantiknya polka dot, sayang pulak nak makan. :)

CHU MAJORFLAVA said...

aiee.....kiut ew!!bapa dear?

e F a said...

Taufan: g makan apam!!!


flo: mok polah dot2 atas nyaaa


tastypop aka mimi: oh rakan niaga ku, chewahhh... telur dinasorrrr..


kamihidup: tak pe, makan guna mata je yeee....


chu: lom tauk gik berapa.. gik ator costing nya

AmirFX said...

Kacak cupcakes ya.. Sedap jak ehhh... Antar ngn kmk juak sikit.. haha.. Nway, kmk asa mok juak molah bisness kueh time raya kelak.. Mok polah ciscake...

sweethOneY said...

wahhhh hebatnyaaaaaaa.. santek, mcm cendawan :)

HaNa Hani said...

ehh jadi trend dah kan skrg apm polka dots neyh
hana pown nak try wat t
^_^

duit poket

Related Posts with Thumbnails