Wednesday, April 27, 2011

Senaman untuk menambah berat badan: cuba teka apa dia?

Moh2 kita menambah berat badan, apa kelas nak kurang berat badan.. ahahha. tau tak apa aktiviti yang dapat berat badan?? mestilah makan2 sampai pengsan. ngahngah. Well, dah lama efa tak update pasal makan2 kan? yerlah, salu duk update pasal lily of the valley je.

nak jadi alkisah, tengahari tadi efa ngan my friend, mimi pegi makan kat Restoran De Manama.. waaa, ni la first time efa g makan kat sini. Restoran nya santai gila, ada free WiFi, Menu pun boleh tahan banyak gak la, ada macam2 choice.

Arghhh, malas nak panjangkan cerita, meh layan picture kat bawah.



Air mesti la kaw2 kan, yang belah kiri tue air soda gembira.. haaaa, kena lah gembira minum air ni, dan yang belah kanan tu air bandung manama... color je hijau tapi nama dah air bandung..



Nie menu mimi, Nasi Kabhsa..auw, nasi minyak dengan ayam arabic style..


Nasi Dagang menu efa, sodap la jugak.. suka lauk ikan nya.

Sayur Campur, our side order!




Tadaaaa. ni lah mimie aka owner beauty dashouse closet, kalau sesiapa nak shopping baju & beg2 boleh search kat FB. Memang lawa2 koleksi nya tau. Click HERE, ke blog my friend MIMI


** Sejak dua mejak ni, rajin pulak nak layan blog. eheheh. :)

12 comments:

lieya orange M.I. said...

kat mana eik restoran ni...terliur tgk minuman ngan nasi dia...huhu

AmirFX said...

Kat cney kedei ya? Feveret kmk aek bandung ya.. *gurp*

sarah mohamad said...

peh! sedap2 semua nya makanan. hiks

fLo said...

kmk xpnde mkn arabian pun food + nasi dagang ya...hehehehehe....

Redbloodsnow said...

yobi..nyaman eh. nangis² jak makanan ya mek diat

E F A said...

lieya: de manama kat kuching... :) sodappp

E F A said...

amir: kat matang, sik jauh dr papadome... kat area klinik 1 malaysia sia..

E F A said...

sarah: memang sodappp...


flo: ehehe. mena? rugi la, tpi kedey ya ada mcm2 jenis makanan. sik semua makanan arab jak2...


kakzie:try la mkn sia kelak kakzie..

lieya orange M.I. said...

kat kucing?? aiyo...heheee

vco mmg berkesan...ada orang effect cepat, ada lambat..ikut hormon n metabolisma kamu :)

tASTy p0p said...

canteq mek cya... riang ny hatiku :p

♥e'in♥ said...

dear.. jom jenguk my blog.. ade something 4 u.. :)

Amirrah Zawani said...

sedapnya nampak..
teringin air bandung tu.. :)

duit poket

Related Posts with Thumbnails