Tuesday, April 5, 2011

sesawang labah2 yang perlu dibersihkan

adusss apa nak jadi ni, dah nak masuk 1 month, blog efa dah tak terupdate. Pemalas nak mampus. Nampak tak sesawang labah2 sini sana, (naaa... siap sesawang labah2 bagaiiii lagi tau...ahahahah).

traffic lak jangan kata la, seketul dua ketul je yang singgah. sekarang ni nak mulakan langkah balik la. sebab idea dah mencurah2 macam air terjun. almaklum baru balik bercuti. ngeee~ bukan efa baruk balik bercuti ke hari tu? efa pergi bercuti lagi kalau korang nak tahu. tak nak tahu tak pe la, tak paksa pun.

well, holiday ari tu pun tak terupdate lagi ngan korang kan. kita sekodeng cerita baru je la kan. cerita tu macam dah basi pun. apa leh buat, sikap blogger tegar tu dah tiba2 ilang pulak. harap2 lepas ni efa dapat jadi blogger tegar macam yang lain. ngee~ tak nak lagi lengah2 cerita, kalau boleh update terus, biarlah apa orang nak kata. ni kan blog personal, terpulang lak nak cerita apa, nak post apa, nak komen apa, haaaa... tiba2 nak emotional pulak. walau bagaimanapun, efa akan cuba sedaya upaya setakat yang termampu.

ohh, satu lagi, efa sebelum ni guna yahoo id untuk blog ni, oleh kerana dengar desas desus dari blog kakzie kita kena tukar ke gmail, so efa pun sepantas tak berapa laju macam kilat menukar kepada gmail. semua blog yang efa follow ilang, seperti yang sedia maklum. hurm, sekarang tengah bergiat nak follow semua blog. kalau bagi blog yang belum terfollow tue, paham2 je la. Terima kasih kepada kakzie, "nasib bait kmk nangga apa yang kitak post ya, mun ndak, aben la.. alu sik berblog agik kmk la lepas ya kakzie".



Meh cuci mata tengok picture masa efa dan kawan efa, mimie berniaga d Sejiwa Senada beberapa minggu yang lepas. Walaupun dah lama berlalu, tapi memang keriangan menjaga booth memang best gila, dengan macam2 peristiwa yang terjadi. Terima kasih kepada yang sudah sudi singgah, membeli belah d gerai kami, membantu mendirikan booth, menjaga booth bersama2, dan macam2 lagi "me-" ehehhe.. terima kasih banyak yang tak terhingga. Oh ya pasti, kepada mimie, "maksih juak sudi berik kmk numpang booth ktk ya.. ehehe, mun ada lagi lak sama2 kita memperluaskan bisnes kita tok. eheheh"



Lily of the Valley dan Beauty Dashouse Closet berkongsi booth yang sama.


Antara aksesori yang di jual pada hari tu.



Selendang, top, dress, vintage dress, handbag dan macam2 lagi yang ada.


Antara mereka yang terlibat



Hingga larut malam berniaga.


*kepada blog yang efa belum follow, efa akan cuba cepat2 follow balik. :)





15 comments:

Plankton Seksii said...

wewwwit.. chantik nye awak! skirt polka dot tu chantik gak! hee

sherah said...

yang!cantiknye skirt polkadot tu!!

E F A said...

intan: auwww.. terima kasih.. ngeee..

E F A said...

sherah: tue bkn skirt. tpi palazzo.. eehehe

fLo said...

ne tuju ktk alu bersawang belog..hehehe...
holiday cne deng...update la..da juak info mun mok ke sia...=p

E F A said...

ya la kmk tok mls mok mengupdate blog,
next entri kmk akan update cney kmk bercuti ah.. ehehhe

Oh Nanan said...

aiee bkenan kmk tgga brg2 di booth ktk yaa. bla mok ada agik tok? hehe

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

alamak cantik2 la!

E F A said...

oh nanan: kmk ada jual online..
dalam blog pun ada..http://lilyofthevalley-lotv.blogspot.com/
n dlm fb pun ada..http://www.facebook.com/LOTV.LilyOfTheValley

E F A said...

mizz sue: thanx~ ehehehe

miss Fida said...

fa, mek mok tyk, ktk ada jual nok k ngantung earing sik? mek crik kat kuching tok mcm susah jak..hua2...ada mek jumpa tpi sik berkenan, milih juak...kuang2..;p

E F A said...

kmk sik da jual la fida.. mun ktk maok, ktk carik kat area china town sia. nama kedei nya iron nique.. macam2 ada d jual d sia..

tASTy p0p said...

kmk mok beli brg cya... hahahaha :P

RaMa-RaMa Fareeza said...

kacak2 juak barang yg dijual ktk tok...:)

sarah mohamad said...

skirt polka doot! ada lagi tak?

duit poket

Related Posts with Thumbnails