Sunday, April 3, 2011

Peristiwa yang terjadi di Sejiwa Senada Sukmaria

Hari ketiga di Sejiwa Senada Kuching Utara Sukmaria yang begitu tragis sekali apabila hujan yang sangat lebat telah meranabkan beberapa booth-booth yang terdapat disitu. Bersyukur kehadrat Illahi kerana booth kami dalam keadaan yang selamat dan tiada sebarang kerosakan yang menimpa, alhamdulillah.


Hujan yang turun begitu cepat sekali sehingga ada diantara booth2 yang lain tidak sempat untuk menyelamatkan barang2 berharga mereka, apa yang penting adalah menyelamatkan diri mereka dahulu. Mana taknya, kang dihempap oleh canopy, lagi la tragis kan?


Jom tengok beberapa picture yang efa sempat ambil.









**psst, sebelum kejadian ini, ada seisi persembahan dari beberapa artis yang tak berapa efa kenal kot menyanyi macam teeet kat pentas tu. hurm, tepuk dada tanya sendiri ok. faham2 sendiri la, okay. no komen. tapi efa berharap kejadian ini tidak berlaku untuk hari terakhir kami di Sejiwa Senada Sukmaria, dan semuanya berjalan dengan baik, aminnnn.

**kepada kitakorang yang lom singgah ke kedei kamek ya, boleh la singgah di booth kamek pada hari terakhir (ahad) bersebelah dengan pentas orang berlagu ya. ada jual barangan vintage untuk wanita seperti beg, baju, vintage dress, aksesori wanita, dan lomo kamera (berkemungkinan akan ada untuk hari terakhir).Ada special price untuk hari terakhir.

7 comments:

Syuk Ry said...

fuhh macam kener taufan pon ader..

Faizal n Fashitah said...

Yobihhh nasib baittt laaaa kamek sik jadi turun sukma marek phewhhhh..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

aih..koat juak angin bertiup owh...sampei tumbang khemah..nasib bait sik da urg kenak timpak khemah...
okeh..slmt berbisnes, amoi cantik =0).

cik fza said...

tudien
tragis2.

AmirFX said...

Yohhh.. Dasat eh angin ya.. Nway, syukran ktk selamat..

Putera Helmei said...

fuhh.. nasib bek efa xkna apa2... hehehe..

Redbloodsnow said...

kmk alu x sempat pergi cya :( bencik mek...asal ada keramaian yg ingin mek nk gi nk fa. sure lah dillah xpat blt.

alu xpat skodeng ktk tak stall ktk :(

duit poket

Related Posts with Thumbnails