Wednesday, January 5, 2011

Salam Tahun Baru yang dah terlambat


Memang dah terlalu lambat nak wish korang "SELAMAT TAHUN BARU" (tapi efa tak kisah, nak wish gak!!!) dan semoga tahun 2011 memberikan sejuta dan semillion pembaharuan dalam kehidupan korang semua, dan mendapat serta mencapai apa yang diinginkan selama ini, aminn.....


Bagi efa tahun 2010 banyak memberikan efa pengajaran tentang kehidupan. Segala perit dan manis semua efa telah lalui pada tahun 2010.
Walaupun tahun 2010 merupakan tahun yang efa nantikan sebab berjaya menamatkan pembelajaran, tapi dalam pada itu tahun 2010 dah menumbangkan efa (chewahhh~~) dengan kesedihan yang teramat. Efa harap tahun 2011 dapat mencerikan efa sampai boleh lompat-lompat keriangan macam budak-budak kena bagi hadiah!!!! huhuhuu






Hati efa berat nak menyatakan kat sini...tapi, efa kena lakukan jugak sebab efa rasa dah tiba masanya....
teng teng teng teng... apakah itu?? (adoii, nak melawak pulaks...tak kuasa mak!!)
sebenarnya dah terlalu lama efa meninggalkan blog nie dengan begitu sahaja...banyak cerita di sebaliknya...mungkin ada yang tahu, mungkin ada lagi yang masih tak tahu...
kalau yang masih tak tahu tu, boleh baca kat sini dan sini

efa terfikir macam nak memberhentikan je kegiatan blogging nie sebenarnya... dah hilang rasa nak menulis, berkongsi cerita ngan korang semua....tak tahu sama ada nak wat blog baru ke?? tukar wajah baru blog nie ke?? nak biar cam tue ke?? hurrmmm..

akan tetapi efa sayanggg sangat kat blog nie, sebab dah banyak benda efa buat untuk blog nie sebagai sebahagian kehidupan efa (yeee ajee, ada ke sampai cam tu sekali??)



p/s: ada idea tak macam nak menaikkan semangat efa balik?? huhuhuh



3 comments:

asfira aminuddin said...

selamat tahun baru too u jugak darling :)

Amirrah Zawani said...

selamat tahun baru efa..
semoga tahun 2011 ni lebih menggembirakan utk efa :)

labulabi said...

selamat tahun baru.semoga tahun tok membawa seribu kerahmatan dan kebahagiaan ngan kitak.

duit poket

Related Posts with Thumbnails