Wednesday, December 22, 2010

setiap pertemuan pasti adanya perpisahan

Bila masa cuti panjang giler nie terasa sangat berpisah ngan kengkawan kat U, wah dulu bukan main je tak sabar nak habiskan study. Bila dah habis, rindu pulak kan?? hahaha...biasa la tue..

Disebabkan efa dah lama tak update. So macam agak kekok lak nak mula nie (adeh2 mengada2 betol, tampar kang...ahahha...macam la biasa tak wat plak)


Kali ni nak wat tribute khas buat housemate kesayangan masa semester 6, semester akhir kitaorang. Disebabkan kami terlalu rapat...chewahhh...ye ke??? agak rapat la jugak...huhuhu. kemana2 mesti bersama, ke kelas bersama, nak g makan bersama, nak kuar jalan2 bersama.....g toilet je sendiri2.. :P

sebelum nie, kitorang tak ada la serapat mana pun, dalam kelas pun pandang sebelah mata je...nak tegur pun, just "hai" & "bye-bye" je...tak de makna nye nak spend masa together-gether... nak lepakz ke, nak gosipping ke..jauh sekali la kan...

oleh kerana, pihak UiTM telah menghalau kami-kami sekalian (majoriti budak sem akhir kat Puncak Alam) untuk tinggal di luar...ceh, nak bagi kitaorang berdikari la konon nya. lagi menyusahkan ada kot. huh! buat penat kitorang je gelabah2 cari tempat tinggal untuk disewa.

at last, inilah housemate yang berjaya dikumpul. walaupun hanya satu sem kitaorang sempat bersama, tapi dah macam2 yang kitorang tempuhi bersama. betol tak???







meh kenal2, dari kanan lah ye, lagi afdal kot ahhahaha:
eja, efa (me), ety, amrah, fida, ummi & ira..


main game memang kira favourite kot. untuk lepaskan tension. tak kisah la lepas presentation ke, lepas test ke....huhuhu..ni lah salah satu aktiviti yang sihat.



wah...best gila masa makan kan? bila jumpa makan je, semua diam..ahahah...
nie masa time bulan puasa kan?? ingat lagi ada sorang perempuan tue, ketawa tak pandai berhenti..



dalam kelas, confirm nak duduk sebelah2...eheheh...
paling tak best kalau kelas law, nak kena cop tempat awal2 kot....



naik keta ety, kita duk hempit2....macam sardin dah...
tak lama pastu baru ada keta lagi satu...



event yang tak boleh dilupakan...
celebrating my besday!!!
tenks guys....korang memang da best!!!!


detik2 perpisahan...wah...sedihh wooo masa nie... tapi maintain cool la tak nak nangis...kah kah kah


with darling amrah...ceh, nie lakonan ok...jangan percaya....kantoi sangat tersengih2....


this is eja, sowi bebanyak sebab salu kacoooo eja...ehehehe


nie la best rumate dari sem 4 lagi, FIDA....tenks my bestie....u always be there 4 me....muahhh


ety ngan rabbit nya si chibi...takut giler nak pegang chibi, sebab salu gigit...waaa



ummi..."saya tunang orang~" aah, dah bertunang pun..tahun depan dah nak kawen. congratz mie, kalau ada kesempatan nanti efa g lah ye...



with ira, ramai yang panggil dia kak iRRRaa...eheheh...."R" tue kasi kuat sikit nada nya. ahakz. comey orangnya, di antara yang paling rajin memasak dalam umah kitaorang. masakan nya perghhh sedapp~~~ rindu masakan ira....


oh!!! tidak....apakah motif letak picture nie??? hahahah...tolong abaikan picture di atas..sekadar nak penuh je... :P bluekkk...


p/s : kadang2 kita memang tak nak berpisah, tapi apa kan ya, dah lumrah. setiap kali ada pertemuan pasti adanya perpisahan...




4 comments:

Redbloodsnow said...

Eee..suka mek diat pic tak org kat back mirror keta ya aih. soooo unik! mek suka :)

e F a said...

thanx zie for dropping by..eheheh
nyala, yak rupa mekorang berhempit2 dalam ya..eeheh

E.d.Y said...

kem salam kat yg single2 yer...haha

asfira aminuddin said...

bestnya! nanti kalo i da abes belajar pun, mesti kena berpisah dgn kawan-kawan dah. :(

duit poket

Related Posts with Thumbnails