Monday, December 13, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh


Dah berkurun2 efa meninggalkan blog kesayangan nie...dan ari nie tergerak ati nak kembali bila tengok Edy yang baik hati nak bagi giveaway.....so, apa di tunggu lagi...efa pun join la...



okies EDY; here my wishlist 1-5


>>>
Beg sulam dari Padang/Bukit Tinggi
(kalau boleh yang warna pink tue!!! hehehe)

>>> Dompet syiling dari Beijing
(ada saiz besar eh?? eehehe....ok gak kalau dapat yg besar)


>>> Keychain dari Singapore
(kepala singa tu sangat menyerlah)


>>>
Fridge magnet dari Singapore
(nampak selipar....:))))


>>>
Fridge magnet dari Beijing
(
great wall~ best kalau dapat mai ctu...)


(disebabkan boleh list kan, eheheh...tapi yang first tue dah jatuh hati giler!!!!)



hey U'oll!!!! paling best sekali

****tak perlu nak upload picture!!!!
****tak perlu korang nak reka slogan!!!!
****lagi tak perlu nak wat entry paling kreatiff!!!!
>korang perlu listkan macam kat atas tue...tapi yg lain tue efa tmbh sendiri la...huhuhuu



jom join sekali!!!!!

TAG mengetag:

amirrah zawani
lurvely lyeana adlina
moeydean
puterahelmei
diyana
suffyanrazzaq

### sebelum nie pernah dapat gift dari edy...seronok sangat bila dapat.....thanx edy!!!

3 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni...good luck...;)

Amirrah Zawani said...

macam manarik je.. nanti insya allah mirra join :)

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

duit poket

Related Posts with Thumbnails