Tuesday, November 9, 2010

POST yg ke 100???? sumthing about my life

YEAYYYY!!!
my last paper baru je habis semalam...
sekarang dah boleh tarik nafas dengan lega...tapi setengah lega la, esok efa ada presentation untuk final year thesis nie...takut, gabra...semua ada...

efa berharap semuanya akan berjalan dengan lancar la...insyaAllah..
jangan lak esok tiba2 kesakitan perut plak, tergagap habis tak tau nak cakap ape..giler la...tahap ketakutan semakin meningkat....

bila dah last semester nie, macam2 kena wat.....harap2 boleh lagi efa bertahan semua nie..aminn..

well sebelum nak menghadapi esok, kita release tension dlu




my gorgeous housemate....





we are so gilers2..alien on me!!




guess who???




ni lah kembar kami...sebijik sama kan?? aahhaha




ceria plus hepi bila dah habis paper...lol




trying sumthing!! u get it???







sekarang lets begin my story...when i left u, blog...

arghhhhh....damn!!! efa dapat bad news masa FIRST day of my paper...



then, efa really d alam kesedihan, kepiluan yang teramat....efa macam tak dapat teruskan perjalanan hidup nie...semua terhenti...benci tol...
masa nie, rasa down sangat... mood nak study tak ada, makan tak kenyang, mandi masih busuk lagi....hidup tak terurus...adeh2...apa nak jadi la.


pastu, semua orang bagi sokongan dan dorongan....bagi nasihat kat efa...tak kisah siapa pun bagi jugak nasihat yang tak payah bayar...semua free....kaunseling pun banyak dah efa terima...
masa nie efa bersyukur ada korang sebagai my frenn!!!!! luv u all...hanya Allah je dapat membalas jasa korang.....




sekarang dah boleh hepi....tapi kat luaran je la...
kat dalam hati efa je tau, ok...



then, boleh tidur dengan lagi lena....walaupun apa pun terjadi...hidup mesti d teruskan...



dengan membawa semangat nak habis paper...efa ceriakan juga perjalanan hidup efa...
dengan hati yang tabah...sabar....semua ini ujian Allah...




tadaa...my new things that i most hearted....love love..


* kadang2 kita tak leh jangka perjalanan hidup kita d masa hadapan...so apa2 pun kita kena menghadapinya....semua nie dah ditentukan oleh Nya...




4 comments:

E.d.Y said...

mmg lepas tension lepas exam betul2 ni..huhu

asfira aminuddin said...

babe, comelnya u tangkap gambar2 camtu! i suka gak bwat camtu. hihi.

btw, i follow u. jemput ke blog i eh. terima kaseh :)

ZACK ENTRY said...

post yg 100 ye, tahniah..keep blogging k..=)

aida4eva said...

comellah kamu :)..keep on blogging :)

duit poket

Related Posts with Thumbnails