Monday, January 24, 2011

mini super shoot

dah lama efa tak post untuk mengemaskini berita terkini dan terhangat kan. malas tahap gaban kot. maaf ye. blogwalking pun jarang2 dah, salu je jadi silent reader kat blog teman2.

sibuk dengan benda yang tak berfaedah sebenarnya. efa lagi suka dok memerapkan diri kat "muka buku", tweet, lookbook, dan meronda-ronda sini sana.

minggu lepas efa sempat buat 1 photo shoot bersama anak saudara tercinta dan tersayang, cik ezah kita. comey kan, banyak photo dah upload kat muka buku.



antara keriangan yang terdapat d wajah ezah.



jom "makcik" mu bawa jalan2.


nak jugak ambik picture lompat2. tak malu betul budak2 nie.


ini antara picture yang paling efa suka. terima kasih kepada teman yang mengambil. cantek sangat.


* sekarang aktiviti photo shoot ni dah jadi aktiviti paling best.

6 comments:

mohfi said...

Nape yang tak pakai tudung tu lompat mcm nak tak nak jerk~ huhuhu ;)

♥e'in♥ said...

efa!!!!!! ke mne m'hilang??? rindu tauk!! =)

labulabi said...

cam kenal jak tempat ambik gambar ya.hehe

e F a said...

mohfi: tue segan nak melompat da...huhuhu

e F a said...

e'in: terperuk kat tmpt lainnn...eheheh

e F a said...

labulabi: gmbr nok ney satu?? eheheh..

duit poket

Related Posts with Thumbnails