Wednesday, September 22, 2010

kawan untuk selamanya

setelah hampir lebih 5 tahun meninggalkan zaman persekolahan, inilah masanya kita bersatu kembali bersama2 rakan2 sekolah dulu. waaa....memang masa berlalu tanpa kita sedari, hurm. memang seronok bila bertemu kembali bersama rakan sekolah dulu, berporet, bergurau senda, ketawa terbahak2, dan macam2 lagi la..ehehhe..

last friday, satu reunion telah diadakan bagi menyatukan semua rakan2 yang ada. walaupun tak semua yang ada, tapi kehangatan itu terasa...wah...ada lak cam tue ye...huhuhu.. reunion yang diadakan secara kecil2an ini sangat meriah dengan bermacam2 ragam ada. wah seronok rasanya. rasa tak sabar nak wat satu lagi reunion. kali ini mesti ramai lagi yang nak join.

sekali sekala bertemu balik dengan rakan2 lama kita macam terkenang balik zaman persekolahan dulu. yerlah bila kita ingat2 balik kenakalan masa sekolah dulu kan. kadang2 tue leh pulak ketawa bila ingat gelagat kita dulu, paling best bila dah buka bab cikgu2 yang mengajar kita, ahahah... sian cikgu2 kena umpat. sowi ye cikgu. eheheh


masa untuk menjamu selera bersama rakan2 yang lain...



lepas makan, walaupun dah ada yang balik, yang lain tetap bertahan...ehhehe


tengah cari pose cam na nie....huhuhuh


hollaaa....on our way to bowling time!!!!


edisi gaduh! oppss....aku jeles la tengok rambut ko nie...argghhhh...



masa untuk bowling. well, tak nak main. penat dan tenat. so saya hanya mampu melihat...


di harap masa akan datang ramai rakan2 yang akan join sekali yeee..




3 comments:

nabilah_2908 said...

bestnya dpt berkumpul mcm ni kan..? :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
AWAS BUAYA DILEPASKAN

E.d.Y said...

mesti seronokkan??

diriku said...

bestnya dpt jumpa kwn2 lama..

duit poket

Related Posts with Thumbnails