Wednesday, September 15, 2010

fesyen raya saya..

dah berkurun2 efa meninggalkan blog ini. hurm, sempena raya di harap blog dapat maafkan tuannya yang sangat "pengabai" ini. ehehehe. belum sempat efa nak post aktiviti efa d sini. so, efa nk kongsi fesyen raya efa tahun nie, tak ada nak berfesyen2 lebih2, baju pun simple je.



Raya pertama: simple is the best. sebab duk kat umah je, tak da g mana2 pun. menunggu tetamu datang ke rumah.


Raya ketiga: again. with baju pahang. tema tahun nie: suppose to be maroon. tapi kaler macam merah lak.


Raya ketiga: opps, nie untuk malam plak. merah mak ngah. sakit mata tengok~


Raya keempat: pinky!!! efa suka polka dot itu. i like. okayh.



**psst: rupa2 nya tahun nie baju raya banyak kaler pink n merah. eheheh. well. kebetulan je, bukan sengaja. ahaks. (yes. saya tipu kamu. memang sengaja nak kaler ni!)

cam pelik kan tak ada raya kedua. sebab raya kedua pakai baju simple je. lagipun tak ada ambil picture. hurm. korang lak berapa pasang baju raya tahun nie?




4 comments:

E.d.Y said...

amboi..banyaknye baju raya...total brape pasang ni?

nabilah_2908 said...

raya tahun ni ada 3 pasang baju..huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
SAWI OH SAWI

♥farra♥ said...

so sweet.. slmt hari raya.. =)

e F a said...

edy: eheheh...ada 5 je...xbyk...cukup2 hari..

nabilah: wa.. efa lebih 2 je la...

farra: tenkiu...:))

duit poket

Related Posts with Thumbnails