Thursday, September 30, 2010

DiGi iPhone 4 Life

Akhirnya, sampai dah the last task untuk

DiGi iPhone 4 the Win Contest..







Semua orang mengharapkan satu kemenangan apabila dah join contest kannn??? tipu la kan kata tak nak menang. macam tu jugak efa, efa pun nak menang. tapi kalau tak menang maksudnya bukan rezeki efa la tue. yerlah. bukan senang nak dapatkan iPhone 4, mungkin beribu2 orang dah join.

dengan kelebihan dan kecanggihan terkini yang terdapat dalam iPhone 4, sudah tentu menjadi impian efa. application yang ada pun semua best2. sekali pakej ngan pelan DiGi, memang lagi bertambah2 la kelebihan yang ada kan???

tak lupa jugak kat Nuffnang yang dah banyak menyumbang sebanyak mungkin keistimewaan untuk blogger kat luar sana. tak terlupa juga dengan mengadakan contest ini bersama2 DiGi bagi pengemar2 iPhone 4...

Doakan kejayaan efa ye rakan2 ku....

p/s: mesti korang bosan kan asyik baca entri pasal contest ni berturut2...eheheheh

1 comment:

E.d.Y said...

semoga berjaya...:)

duit poket

Related Posts with Thumbnails