Saturday, April 14, 2012

Weekend with Amy Bunny

Dah lama tak spend masa ngan my bestie, Amy Bunny. Last weekend Efa ada masa nak spend masa ngan dia, memang satu hari suntuk kitaorang pusing Kuching. Misi kami nak cari kain untuk Hari Raya nanti, plan nak beli sama-sama, so boleh minta pendapat masing-masing.


Inilah cik mek molek Amy Bunny. Mestilah isi perut dulu sebelum memulakan perjalanan kami. chewah, macam nak pergi jauh la pulak.


Pancake!! for breakfast


memulakan misi kami dengan setin air. lalalalala. (tak ada kena mengena langsung)


part memilih kain ni memang payah, sebab banyak sangat pilihan kain yang lawa2. 


tengahari retak bergambo macam tak ada perasaan.




dalam butik pun saya ambik gambo makcik ni. hehehe. 


dan diakhiri hari kami dengan makan tengahari di Sugarbun, kalau kat semenanjung tak ada kedai fast food ni, kat sabah sarawak je ada. kalau orang semenanjung datang sarawak, harus cuba makan kat Sugarbun tau. 


p/s: korang dah beli kain untuk Raya ke belum? ke efa sorang je antara yang terawal membeli kain ni. hehehe




6 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

yummie2!!

eva said...

awal ktk beli efaa.. haha.. bgs2.. mek lom pa2 gik.. xtauk gne pesyen taun tok..

AmirFX said...

Kmk lom juak carik kain baju melayu tahun tok.. Mungkin polah duak igek jak.. Mun jak sempat.. haha..

Umie Artoqiemie said...

tak sabaq nak raya ke cik kak? heheh.

mrs. daydeck said...

kamek dah beli tapi lom anta tailor gik.. huhu.. ;)

Edy Zaidi said...

xbeli lg..mayb pakai baju lama lg..huhu

duit poket

Related Posts with Thumbnails