Sunday, April 1, 2012

Makan Malam bersama hantuu

Ingat lagi tak efa ada post entry I'm flying without wings, masa efa pakai baju all black. Efa cenggitu sebab attend dinner kat tempat kerja efa sekarang, temanya 'GHOST'. Dinner tu masa bulan 2 lagi (lama dah kan) so semuaorang memang pakai ikut tema la. Mula-mula efa ingatkan tema ni memboringkan (terus-terang nie), yerlah nak cari baju cam hantu memang susah. ahahaha. kalau nak jadi pontianak senang la, pakai je kain putih, tapi takkan efa nak menguraikan rambut pulaks kan, cam dah tak kena da tu ha. Last2 efa pakai je ikut suka efa. Janji ada la rupa sikit2. hihihihihihihi~~~ (ketawa mengilaiiii)


Apa-apa pun, korang tengok la hantu2 malam tu ye. Macam-macam jenis hantu ada, pocong, dracula, zombie/hantu bungkus, vampire/langsuir, pontianak, hantu mak limah, orang minyak, hantu kum kum, bunian, pari-pari, hantu galah, hantu jepun, polong, jerangkung,  naaaaaa. aku dah senarai semua lak hantu ni pulak. 


Efa ngan pocong... scaryyy...


 draculaa & ???


orang minyak yang dah makin hilang minyak nyee.. huhuhu


 boleh posing pulak pocong ni.


ni hantu ape? hurmmm


pontianak dengan hantu ??? 


  hantu cina yang cantik


Persembahan nyanyian yang memukau. waaahh. gituuuu~


Tarian poco-poco yang memang lamaa gilaaa..


Persembahan tarian yang memang menghiburkan, bermula dengan lagu pesta muda mudi, pastu lagu dari michael jackson n lagu hindustan... memang besst.. 


tengok tu, mana tak semuaorang tak berhenti nak ketawa... dorang memang sempoii n sporting habis.


yang ni dorang buat persembahan tarian lagu "no body".. ala yang lagu.. "i want no body, no body but you!!" 


 Dan yang ni pulak, hantu-hantu buat fashion show.


gilaaaaa scaryyyy~





Group picture, ada lagi ni... boleh tengok ada yang tak ikut tema. tapi dorang yang ikut tema memang sporting la. salute! 


Banyak gila moment best malam tue, nak letak semua kang penuh gak ngan gambar. efa ingat lagi, tengah syok2 makan, tetiba yang pakai costume pocong tetiba berdiri, haaaaa ko, panjat makk! ahahaha. 


Tengah pikir tema apa yang best untuk next dinner. hehehe. any idea??

5 comments:

eva said...

yobihhh nang best aiee.. lawak pun ada juak hahahaha
tp nok pocong ya eyhhh xpat mek ngga.. ngutik abis.. coz mek rya pernah real .. aieheyyy mah nyawa ngga haha

AmirFX said...

Waaa.. Nang ngutik jak.. Nasib bukan real.. Nway, tema ktk next time kmk suggest tema baby.. Buleh sik? Mesti kiut.. haha..

Edy Zaidi said...

waaa...semua sempoi..yg pocong tu boleh makan ke?habis berbungkus semua..hehe

[sutera kasih] said...

wahhhh best juak tema dinner tok hantu !! hehe

next theme....arabic night :P

e F a said...

eva: ktk ngga real... adoh, mun kmk alu lemah semangat jak la..

amir: tema baby, boleh dipertimbangkan, turun dinner ngembak dak pepet, botol susu indah nak ooo...

edy: haaaa. tue la, cam mana dorg nak makan. hahhaah...

syaza: nang best, tpi ngutik abis la... arabic ala2 egypt ooo...

duit poket

Related Posts with Thumbnails