Sunday, April 22, 2012

Le Shasta Femelle, Female Kuching Bloggers


LE SHASTA FEMELLE, penubuhan female blogger dari bumi kenyalang ini adalah bertujuan berkongsi pengetahuan, idea, hobi, minat dan apa-apa yang mempunyai persamaan antara satu sama lain. Kelab ini dengan secara rasminya ditubuhkan pada 25 Mac 2012 dan telah aktif bermula tarikh tersebut.


Le Shasta Femelle terdiri dari 10 orang blogger wanita yang masing-masing mempunyai karakter dan personaliti yang tersendiri, dimana mempunyai minat yang sama iaitu berblogging. 


Insya Allah pada masa akan datang, kami akan terlibat dalam pelbagai aktiviti penganjuran seperti perhimpuanan, mengambil bahagian dalam aktiviti amal, jualan gerai dan sebagainya. kepada warga Kuching, jangan lupak jumpa mekorang d Old Court House (insyaAllah), (untuk sapa2 yang sik tauk, tempat tok adalah mahkamah lamak, berdepan dengan Waterfront sia, dan tempat tok di dalam, ada aircond, so sik panas.. hahaha). 
See you all there!!!!

6 comments:

Rann said...

Bila pjumpaan kat area waterfront tuu erkk?

e F a said...

@rann, tengok poster tue.. 26 may

eva said...

yeay. xsbr eyhhh..

AmirFX said...

Waaa.. Ingin mok pergi.. P kmk balit keja jam 7 malam.. Sempat sik pergi pagi ka.. Nway, ingin juak bertemu ngan blogger ya semua.. Termasuk ktk sekali..

e F a said...

eva, kmk pun sik sbr.. heeheh


amir, pergi la kelak ah mun sempat.. jumpa semua LSF.. hehhee...

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!!suka..lebiu uols..sista stick together

duit poket

Related Posts with Thumbnails