Sunday, December 11, 2011

TweetUp Kuching

Ada sapa2 yang pergi TweetUp Kuching di Spring semalam??? Apa itu TweetUp Kuching?? click here for more info.

Sebenarnya efa tak ada plan nak pergi TweetUp nie. Tapi tah cam na, without any planning, me and my cousin, rudzie balik je dari Wedding Reception terus ke Spring!! wuhuuu. unexpected !!! Ada macam2 games, performances, free gift dan macam2 lagi. 

Efa kinda shy shy cat gak la surrounding with those awesome people kat situ. So, memang efa tak ada la nak bertegur sapa pun, malu weiii. Tapi tak pe, lain kali mungkin ada keberanian sikit kot. ahahaha.

Semua picture2 ada kat camera my cousin, so bila dia dah upload or nanti efa mintak ngan dia, baru dapat share2 kat sini ye. But here some photo(s):


Picture from: The Collective (nanti ada video gak tau) Edited: me

Picture from: Rudzie, Edited: me

FREE GIFT yang efa dapat hari tue!!! wuhuu, Thank u so much Tweet Up Kuching.


Nanti efa update pasal Anugerah Carta Borneo Era 2011 pulak! Best memang best la, tapiii... Hurm.. :)))


6 comments:

AmirFX said...

Kmk melimpas the sprong jak marek.. haha... NWay, macam best jak free gift ya..

mia sha said...

hye amoi...i pon pergii..and i nampak u n that guy..pakai songkok..memg pelik...i juz snap pic ja...sebb xda kawan...anyway..frenz wth u...

ztie said...

ktk da pegi ka marek? sik perasan kmk aieee.... hehehehe

e F a said...

amir: best2!! t-shirt tweet up kuching ngan ticket anugerah carta borneo era...



mia sha: ada dtg eh? tak perasan pun u yg mn satu. eheheh.


ztie: kmk pergi aher, around 3pm camya kmk g sia..

CHU MAJORFLAVA said...

aie..ktk ada g ka??mek ada juak.

ciK LyndaWawa said...

ada tweetup duhal..kmk x tauk..=]

duit poket

Related Posts with Thumbnails