Tuesday, December 20, 2011

Selamat Pengantin Baru

Efa ingin mengucapkan tahniah buat rakan2 efa yang telah melangsungkan perkahwinan mereka. Ramai yang dah mendirikan rumah tangga, kalau nak letak semua memang panjang berjela kot. Mereka ini antara majlis yang sempat efa hadiri dalam tahun ini. 




  SELAMAT PENGANTIN BARU DI UCAPKAN KEPADA 
Dayang Normala & Rahim Malik

Tahniah Mala & Rahim. Color pink gitu.

Semua posing ke arah kanan~ tapi sorang je ke kiri. hehehe

Semua tengok pengantin perempuan. 

Lelaki-lelaki tampan & bergaya! wewit!!!

Gadis-gadis comel dan cantik!!! ahahahaha

Tema kami warna merah, kami je yang ikut tema, terima kasih!!!

Ini merupakan majlis persandingan rakan Efa yang paling meriah dan ramai gilaaaa kawan-kawan masa sekolah dulu yang hadir, rasa macam buat reunion je. Pengantin perempuan pulak kecoh atas pelamin, opps, sorry mala!! ehehe. Walaupun majlis nya dah berminggu2 berlalu, ngeh, Efa masih nak ucapkan tahniah kepada pasangan pengantin, diharap korang tabah dan sabar menghadapi rintangan berumah tangga, berbahagia hingga akhir hayat, dan mendapat zuriat yang ramai (insyaAllah, sik sabar kamek dah tok mala!!) Majlis mereka berlangsung pada 10 September yang lepas di rumah pengantin perempuan. 




 SELAMAT PENGANTIN BARU DI UCAPKAN KEPADA 
Khairunnizam & Zuriati

Tahniah yati! Berdiri sama tinggi, duduk sama rendah. ehehehe

Bersama teman2 sepersekolahan dulu. 

Group photo bersama rakan2.

Congratulation buat yati dan pasangannya, semoga ikatan perkahwinan korang berkekalan sampai bila2, cepat-cepat lah dapat anak, hehe. Persandingan mereka berlangsung di Dewan Telekom, Kolej Multemedia Telekom pada 26 November yang lepas. Majlis berlangsung pada hari sabtu, so ramai gak member2 yang lain tak berkesempatan nak datang. Tapi efa dan beberapa rakan2 yang lain berpeluang menghadiri majlis mereka yang diraikan dengan meriah, siap ada persembahan silat lagi. 






SELAMAT PENGANTIN BARU DI UCAPKAN KEPADA  

Dr Amielia Mazwa Rafidah bt Hj Amir Abdullah & Dr Muhamad Zailani bin Abd Rahman.
Pengantin di arak masuk kedalam dewan.
  


Efa dan Rudzie, bergambar dengan pasangan pengantin.  

Pasangan doktor yang sama cantik dan tampan. Tahniah efa ucapkan kepada meraka. Efa doakan korang berbahagia hingga ke akhir hayat dan mendapat anak2 yang comel. Majlis mereka telah berlangsung pada 10 Disember lepas di Rooftop Restaurant, Hotel Penview Inn. Pengantin perempuan tu, merupakan rakan sekolah Efa dulu, tapi lain2 kelas. 





 SELAMAT PENGANTIN BARU DI UCAPKAN KEPADA 
Norizan & Khairie
Congrats!! Suka tengok wedding bouquet sama matching dengan pelamin, soft orange.  

ex-classmate yang hadir pada hari tu.


Pasangan pengantin ni, dua2 sama sekolah efa, pengantin lelaki dari kelas sebelah, pengantin perempuan pulak sama kelas. Efa tak tahu masa bila lak dorang boleh together-gether ni, maksud efa bercinta cintun le. ngeh2. Apa2 pun efa ingin mengucapkan tahniah kepada pasangan ini, moga2 dikurniakan anak yang soleh dan solehah, cucu cicit dan berkekalan hingga akhir hayat mereka. InsyaAllah, aminn. Majlis persandingan mereka diadakan di rumah pengantin perempuan, pada 11 Disember. Hari tu, efa tak berkesempatan bergambar dengan pasangan pengantin, rushing nak balik, so ni je picture yang ada, tu pun picture dari rakan2. Lagi sedih, bila kamera yang efa bawa tak ada memory card, hampehhh~







P/S: Next wedding pulak, minggu depan, tak sabar nak makan nasi minyak kawan2 ku. Soalan yang paling tak best masa pergi wedding nie, "Bila lak turn ko!!" alahai, ni yang malas nak menjawab soalan2 tang gini, haishhh, nak kena penampor ke?? ahahaha, ganas sungguh aku, padahal dalam hati ada taman. gah! tolong jangan nak muntah. ahahaha. Jawapan paling senang, "InsyaAllah next year". 




4 comments:

Nanan said...

waa rami juak kwn2 ktk dah kawen.. ktk bla gik? ;)

AmirFX said...

Nang rami la kawan ktk dah nikah.. Ktk bila gik? :D haha..

ciK LyndaWawa said...

ktk ya bla gk ow..hehe...

Amirrah Zawani said...

tu lah kan.. ramai kawan2 yg dah kawen.. turn kita ni bila lah agaknya tak tau lah.. huhu!!!

duit poket

Related Posts with Thumbnails