Thursday, December 29, 2011

Boleh layan OMBAK RINDU banyak kali

Efa rasa mesti dah kecoh yang filem Ombak Rindu Full Movie ada kat youtube. Ada gak rasa macam rugi je tengok kat wayang. Tapi efa rasa, tengok kat panggung wayang lagi layan kot. Lagipun time tue memang terasa  "feel" lebih la. Macam-macam pendapat orang terhadap filem ini, ada yang kata boring la, sedih la, biasa-biasa je la, pelakon ni tak sesuai la, dan bla bla bla bla. Pendapat efa pulak, filem ini berjaya buat efa sedih (sedih je ke?? lalala).

Apa-apa pun, setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza-beza, so, tak perlu nak bertikam lidah hanya sekadar sebuah filem, ok. *chill!!

Meh layan OMBAK RINDU FULL MOVIE here!!!



1 comment:

miss Fida said...

kmk nak nagis tgk cerita tok tpi nya ada part lucu2 juak..sikpat mek nangis..hua3..

duit poket

Related Posts with Thumbnails