Wednesday, May 26, 2010

Shawl contest (^-^)

(efa pakai shawl & inner dari cikseri25-tudungonline)



Hye all,
first time nak join shawl contest nie...
ehehhe....saje je nak try la cam na rasanya kan??

efa salu beli shawl kat online nie...
sebab banyak sangat choice, tak payah penat2 g cari kat kedai...
ada yang murah n ada yang mahal....
so, kena pandai cari la ye...huhuhu...

okayhh, berbalik kepada topic yang sebenar ok...eheheh
efa saje je nak try join contest nie...

nak citer sikit nie....
kat cikseri25-tudungonline, banyak pilihan shawl, pashmina, inner, syria
& banyak lagi...
semua murah2 & sangat berbaloi2 kalau korang nak beli..
efa ada byk koleksi shawl dari cikseri25-tudungonline, walaupun tak semua yg
efa dapat upload..cuci mata jap...
jom tengok kat bawah....

sebelum tue, kalau boleh click like kat pic efa d FB ye
link kat sini---> shawlcontest









Cikseri25-tudungonline Shawl contest


Thank u so much for all ur support!!
May Allah swt bless u all..


Kepada semua kawan2 bermurah hati yg dah klik “LIKE” kat facebook, terima kasih byk2..


Tarikh tutup: 31/5/2010

Jangan lupa beli kat cikseri25-tudungonline



ni efa pakai inner cotton warna merah....






6 comments:

cikseri25-tudungonline said...

thanks dear ;)
all the best too

E.d.Y said...

banyak btol contest skrg..good luck

e F a said...

cikseri: tenkiu tau~

e F a said...

edy: efa nak beg~ ehhe...
tue la...tenkiu tau~~~ ehehe

ween said...

suka tgk efa pakai anak tudung syria + shawl. jeles sbb muka ween x sesuai pakai anak tudung syria terus jd bolat. wuuu :(

btw, good luck for the contest!

e F a said...

tenkiu ween, ala, tue pun efa tarik ke depan sikit spy xnmpk bulat sgt...eheheh

insyaAllah, nnt jan lupa vote efa kat FB sekali tau..ehehehe

duit poket

Related Posts with Thumbnails