Sunday, May 23, 2010

bunga~~~ ORKID laaaa!!!!

Dari hari tue lagi efa nak post entri nie tapi
akibat kepenatan yang teramat2...huhuhuhu
baru hari ini kesampaian....
(sambil berfikir penat sebab ape tah??) huhuhu

kat tempat efa ada taman orkid, yang semestinya
segar mekar...
tapi masa efa g macam tak berapa nak mekar...
frust gilaaaa....arghhhh

so, efa really enjoy giler ambik pic kat situ....ehehehe...
eventhough tak berapa nak byk bungeeee.....
huhuhu....orkid aje yang ada ok...
nama pun taman orkid...ahahahah

sebenarnya banyak cam hamprak punya picture...
tang nie sahaja efa dapat berkongsi...
nanti ada la yang bising2 kata
apasal la blog nie lembap giler nak upload picture..
adeh.....duh!!!
terasa lak efa...:D
nevermind, just forget about it wokehhh...
lets enjoy the picture taken!!!



TADAAAAA~~~ orkid very the purplishhh.....



actually bunga nie sangat pelik....tak tau la...orkid ke??
then, fikir2 balik...of course la kan??? eehhehe



poshingggg mengada2...tak tahan aku!!! :P



geram sangat...kenapa orkid nya belum tumbuh lagi...
ahahahaha....duh~




action je lebih.....:)))
ignore ke'ngegehan' saya...ok...




orkid nie tumbuh tinggi..tinggi..tinggi..tinggi lagiiiiiiii~~~~~






comey aje!!!! banyak lak tue....macam bunge2 merah yang kecik2 tue....





alamak, merah lagi....ape la...nak kata suka merah, tak pula...




orkid biasa je...tak da yang istimewa sangat....




the orangesss in da house....


sebenarnya, efa datang kat taman orkid, dalam 30 minutes almost nak
closed
...so, memang dengan rushing ambik picture sini and sana...
sememangnya tak puas, sebab
ada gak picture yang tak menjadi...
efa cuba mencari orkid yang lain dari yang lain
tapi tak sempat nak merantau dalam taman orkid
yang sememangnya seluas alam itu...

masa dok rushing2 gak, tak sempat gak nak
menelaah nama orkid nie satu2....
efa harap lain kali efa dapat spend masa yang agak lama di sini...

ok then, see ya~~



4 comments:

ciEk NiENa said...

chantek gambar tue =)

e F a said...

terima kasih ciek niena~~ :))

FyZa said...

posing ala2 model gtu..comey! bunga2 2 nice la..=)

e F a said...

tue la fyza nk jdi model xdpt...jado model sendiri je la...eheheh
cantek kan bunge2 tue..huhu

duit poket

Related Posts with Thumbnails