Thursday, July 8, 2010

I L A N G

to all the readers, this blog is temporary shut down.....oppsss....takkan efa sanggup meninggalkan blog ini kot...walaupun kulat segala fungus, bakteria dan virus dah merebak di merata2 dalam blog ini, insyaAllah akan di update kan juga......ohhhhhh....
sangat rindu merindui untuk membaca, singah menyinggah di blog rakan2....
apa yang tak best sekarang nie, Beruk Band buat hal la pulak, line tak berapa nak ok....macam siput pulak untuk mendownload pages.... kalah siput babi kot keslowan nya tue....adoiii...
korang rasa Beruk Band mana yang bagus sekarang nie?? sebab dah bermacam2 geng dah Beruk Band...sekarang guna Celcom....tak maju2 gak line nye....tension menension toll.....waaaa....
sekarang dapat melepak kat Lab je...dah la banyak page yang kena block sekarang, baik tak yah bagi student on9 je....semua pages nak block kan....

1 comment:

E.d.Y said...

patut lama tidak kenampakkan..hehe

duit poket

Related Posts with Thumbnails