Sunday, May 20, 2012

Lunch Gathering with Le Shasta Femelle




Dah sekian lama tak mengupdate, so hari ini dengan kelapangan yang ada dan internet yang tak berapa nak laju, dapatla juga mengepost entry kali ni. 

Hari ni Le Shasta Femelle, Female Kuching Blogger, ada lunch gathering together-gether di Rumah Hijau, Kuching. Even though, tak semua yang dapat menghadirkan diri, keriangan dan keseronokan terpancar diwajah kami (erk? penggunaan bahasa yang lintang pukang, al maklum, ke'angol'an->keluar dah bahasa sarawak efa). Yang hanya dapat join cuma Chu, Coeq, Eva & Ika, yang lain ada hal yang tidak dapat dielakkan. 

Jom layan gambar-gambar yang mengumbirakan kami hari ini. 


Sopan je di meja makan. 



Chu & Ika, (ika, belum sempat kenal2 gik ngan kitak, next time kita berkenalan agik)



menu pilihan efa, nasi briyani ayam madu dan coklat cadbury cheese cake. 



Gambar berdua-duaan yang masih lagi dalam keadaan ayu.



semua muka concentrate nak isi questionnaire dari coeq, (susah soalan questionnaire kitak kali coeq, hehe)



eva serius isi questionnaire & coeq susah hati ka??




dah start da ngan muka gila2 kami. 




lagi lagi!!!!



eh ada lagi! ni dengan model eva yang cantik macam muka heliza, kan kan?? 



Chu, Coeq, Eva & Ika. Gorgeous habis buat muka gini.



Eh ada lagiii. Ni dalam kereta nak pergi Spring!! Sempat lagi tauu~



Tak habis-habis lagi. Muka semuaorang dalam ni memang sporting habis. 



dan akhirnya, jumpa dengan shichi kat Spring. Leka kami mendengar cerita dari Shichi. Anyway, CONGRATULATION SITI!! 



First time naik keta Myvi Extreme, ada touch skrin & GPS tau, canggih dah kereta buatan Malaysia sekarang. (tetiba buka ceta pasal kereta)



Kepada sesiapa yang ada di Kuching pada 30 June nanti, jangan lupa pergi ke Old Court House, Kuching, untuk sertai The Street Bazaar, jualan pelbagai barang-barang dan makanan seperti barangan terpakai, pakaian, aksesori, diy, food dan banyak lagi. Masa tu Le Shasta Femelle akan join jual barang2 preloved kami, DIY badge, dan macam-macam lagi yang masih dalam perancangan. 


Gathering Lunch di Rumah Hijau pada hari ini,
Meeting pertama untuk bazaar nanti,
Asyik bergambar tak henti-henti,
Selain blogging itulah hobi bersama kami.

Le Shasta Femelle nama di beri,
Perkenalan kami dari berblogging,
Ketawa, gembira dan terhibur hati,
Tak sabar rasanya untuk next gathering.

(Pantun main hantam, janji ada bunyi ala-ala dan sekadar menghibur hati)




 Curi gambar dari Chu! hehehehe. Kacaaak, nang pandei kitak ngedit nya Chu.


Ika, Efa, Chu, Coeq & Eva. (sila click nama untuk ke blog mereka) 


10 comments:

✿Lady Ainaa ✿ said...

cantiknyewwww korang2..awww.. the way gambar ni diambil pun superbbbb!!! Awwwwwwwwww.....

happy friendship darling...

sarah mohamad said...

Wahhh bestnyaa ada gathering ni. Dapat merapatkan silaturrahim dan juga dapat kenal face to face <3

khairul onggon said...

Gamabr2 tuklah ditangga kmk lam instagram tadik hehe.. Kim salam ngan Ika aaar... :)

CHU MAJORFLAVA said...

semua cuckooo2...haha..fun & best darl!!

eva said...

best gilak2!.. entri ktk byk gamba.. mek suka!! nak alah2 kta bgamba hehehe

Elih Japahar said...

Wah!..bestnye kitk org...^_^ kenak sik ajak kmk

WhatIWear ♥ Blog said...

Hi there,

Nice blog. We love it.

We’ve been taking note of your style and we've come to be wonderfully addicted to it.
We'd like to invite you as our 1st group of fashionista to join WhatIWear in a conquest to inspire the world,changing one wardrobe at a time.

Click HERE to become a member - www.whatiwear.com
Or check our blog at blog.whatiwear.com

--
Here are some members who have already joined us.
Anastasia Siantar - brownplatform.com
Andree Judd - avantgardien.tumblr.com
Willabell Ong - paledivision.blogspot.com
Marie Hamm - themavenpost.blogpost.com
Paris & London - themadtwins.blogspot.com
Alyssa Lau - theordinarypeoples.blogspot.com
Nadine Drexler - whengreengrasswasyellowonpictures.com
White Lace - whitelace.ro
Becka Häggblom - sunshineinnorth.blogspot.com
Michalina Z - stook-pook.blogspot.com
Jessica C - westmountfashionista.com
Claradevi Handriatmadja - luce-dale.com

e F a said...

lady ainaa: thank u darling... :)) u pun cantek juga..


sarah mohamad: memang best, kitaorang dapat share byk benda.. sronok dpt jumpa dorang semua f2f


khairul onggon: In Shaa ALLAH, mun kmk ada jumpa Ika lak mek nyampei nya.. sik pun padah dikpun gak, heheheh


Chu: superrrr best gila ooo..


eva: aok, nang banyak, semua gambar best, ya mek engkah semua.. hehehe


Elih Japahar: tok blogger khas untuk empuan, ktk tek empuan?? ahahhaha.. :P iboh marah..

Ika Abdullah said...

Weee! HARUS kita berkenal kenalan gik. hee. yerr berpantun2 eh. mek nak curi gamba2 tok lok. hiks :p

iffah imani said...

best na...lapar nangga makanan ya eh..

duit poket

Related Posts with Thumbnails