Monday, June 21, 2010

~MY LIL BUNY~

masa buny masih sihat...


today efa sedih sangat2 sebab my lil kitten jatuh sakit...waa...sian tengok my cat tue, macam sengsara je dia nak jalan tau...malam sebelum nie, Buny sihat n cergas .....boleh lompat sana sini....berlari2.....suddenly pagi nie, lemah semacam je efa tengok..... efa pun buat keputusan nak hantar ke klinik petang tadi....efa pinjam keta mr bf...n bawak Buny pegi klinik....efa pegi dengan my mum, dah la susah nak parking kat situ...arghhh...sian my lil kitten, tapi dia duk diam je....tidur lena dalam sengsara.... then efa bawak la c Buny dalam room3 nie, automatik bulu nya meremang, seolah2 ketakutkan dia...sian Buny...efa ingatkan kaki dia patah ke apa ke....tapi doktor kata dia ok je...alhamdulillah...then doktor kata sumthing wrong je ngan peut comey nya tu...huhuhu... doktor suh wat xray, but my mum tak nak...alahaiii....doktor masukkan air dalam badan Buny, n kena inject lak tue....sian nya Buny...tak pe, nie nak bagi ubat kat dia....pastu, g la ambik ubat...dapat ubat vit b, antibiotik ngan ape lagi satu tue, lupa lak...ubat cacing kot...huhuhuhu.. sekarang Buny masih dalam keadaan tak bermaya~ sian dia....Buny, cepat la sembuh~~

3 comments:

ciEk NiENa said...

cian nya bila kucim sakit.. mereka xbley berkata-kata. hanya mampu menahan.. semoga buny cpt sehat yea :)

e F a said...

ciek niena~ tue la pasal...sian tgk dia...cam nk nangisshhh je...huhuhu

E.d.Y said...

ala..comelnye..kesian die sakit...

duit poket

Related Posts with Thumbnails